Werkwijze

Wat klanten liever wel willen... Dat is waar ik de afgelopen jaren naar geluisterd heb!

Van concept tot realisatie

Eerlijk, helder en gedegen advies

Vanuit een ander oogpunt kijken naar de keukenbranche, de werkwijze, de prijzen en de service. Hier is het idee ontstaan om keukenadvies te gaan geven op mijn persoonlijke manier en u de mogelijkheid te bieden om uw nieuwe droomkeuken aan te kopen, in de showroom of gewoon bij u thuis in uw eigen vertrouwde omgeving!

Eerlijk, helder en gedegen advies, Met een luisterend oor naar uw wensen. Geen vervelende onderhandelingen over prijzen maar gewoon goede, gespecificeerde nettoprijzen, dat is toch eigenlijk wat u echt wilt…

Dit is mijn uitgangspunt en van hieruit komen we samen tot een goed 3D ontwerp en een passende prijsopgave, zodat u weloverwogen de juiste keuze maakt die leidt tot een keuken waar u jarenlang plezier aan beleeft en die zijn geld meer dan waard is!

Uiteraard wordt de ruimte bij u thuis ingemeten, zodat het 3D ontwerp de juiste, exacte maatvoering heeft.

3D ontwerp

Inbouw

3D tekening

Ruime keuze

Montage

Tijdens het inmeten van de ruimte kan ik meteen, in overleg, bepalen hoe deze ruimte optimaal benut kan worden, de lichtinval, de rest van het interieur en de mogelijkheden, maar ook de onmogelijkheden.

Met uw vertrouwen, mijn gedegen kennis en ervaring en de samenwerking met uitsluitend goede, deugdelijke leveranciers, komen we samen tot de perfecte keuken voor uw ruimte en budget!

Ook als zakelijke klant bent u bij mij aan het juiste adres. Project lopen en verschillende keuken(blokken) nodig? Ik kom ze in de ruimte opmeten of maak vanuit de opgegeven maatvoering de juiste ontwerpen met bijbehorende opgaven. Dit kan ook bij u op locatie!

Bij iedere keuken gaat wel wat mis wordt vaak gezegd… Dit hoeft dus niet het geval te zijn! Vanwege mijn ruime netwerk van professionals heeft u de beschikking over de beste merken, monteurs, installateurs enz. uw complete verbouwing tot in de puntjes verzorgd!