Over ons

Een kijkje nemen in onze keuken

Eerlijk, helder en gedegen advies

Samen en weloverwogen naar uw droomkeuken

Ik heb in de afgelopen 10 jaar bij verschillende keukenzaken keukens gepland, getekend en verkocht. Zowel de budgetkeukens als de hele exclusieve keukens zijn mij niet vreemd. Overal heb ik weer meer ervaring opgedaan en meer geleerd. Daarom weet ik nu precies waar je op moet letten bij het aanschaffen van een nieuwe keuken.

Door goed te luisteren (en te onthouden) naar wat mensen zeggen en waar ze tegenaan lopen bij het kopen en vooral ook het gebruiken van een keuken, heb ik een betere manier gevonden om de klanten te helpen bij de aankoop.

Persoonlijk advies
Bekijk video

Ruime keuze

Montage

Montage

3D tekening

Daarom heb ik besloten om zelf mensen te gaan adviseren en te begeleiden bij de aanschaf van een nieuwe keuken of het renoveren van de bestaande keuken. Het is immers zo ongeveer de belangrijkste ruimte in uw woning, daar moet goed naar gekeken worden en dienen weloverwogen beslissingen gemaakt te worden.

Ik heb nu de vrijheid om te plannen en te maken waar de mensen naar vragen. Ik ben niet meer gebonden aan bepaalde merken of formules en de bijbehorende onmogelijkheden. Ik kan alles leveren, ook als u naar iets heel specifi eks zoekt wat u elders gezien heeft.

Ik heb een selectie van uitsluitend, voor iedere wens, de beste merken en ik kan dit tegen zeer goede prijzen aanbieden. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige keuken of een luxe keuken, keukens voor in een project of naar echt maatwerk, ik kan u altijd helpen.

Neem contact met me op en samen kijken we naar de ruimte en de wensen en maken we samen een deugdelijk, origineel en praktisch ontwerp! Zodat de nieuwe keuken ook echt een aanwinst voor uw huis en de leefbaarheid ervan wordt!

Neem contact op
De meerwaarde zit in de details!